Farmářské bulky z remosky
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 7 787 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,50 g |
Tuky | 26,25 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 340,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jak na kynuté těsto bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...
Díky přidaným vařeným bramborám jsou bulky vláčné i druhý den.
Recept je určen pro větší remosky Grand o průměru 32 cm.
Kmín na povrchu nedrží tak dobře, jako kdyby byl povrch potřený rozšlehaným vejcem. Ale mám obavy, aby se pak povrch v remosce více nepřipaloval. Ale někdy vyzkouším. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 10:46
15. 9. 2022 07:05
25. 4. 2021 15:37
Palika: Jdou dát různá semínka. My máme nejraději kmín. Je ale pravda, jak píšu i v receptu, že nedrží tak pevně, jako když se povrch potře vejcem.
25. 4. 2021 14:33
22. 4. 2021 20:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 26 sekundami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 12 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 32 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 56 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka hladká celozrnná, sůl, brambory, voda, olej, droždí čerstvé, bulka, kmín celý
Farmářské bulky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rLgL
5 názorů