Baudyho boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 574 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,92 g |
Tuky | 4,01 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 56,34 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 2 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 17 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 17 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 58 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 1 hodinou
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 2 hodinami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak pěstovat bazalku. Oblíbená aromatická bylinka je královnou voňavé kuchyně
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, petržel, mrkev, rajče cherry, celer, bobkový list, brambory, koření nové koření, bujón, sádlo, cibule, sůl, pepř, petrželka, řepa červená, mouka hladká, omáčka worcesterová
Baudyho boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/10rR
0 názorů