Cuketová zemlbába-žemlovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 787 kJ / 1 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,72 g |
Tuky | 9,79 g |
Vláknina | 15,83 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 236,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepíšu množství rohlíků záleží podle velikosti pečící nádoby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2011 22:06
6. 10. 2011 22:03
6. 10. 2011 22:02
6. 10. 2011 21:58
6. 10. 2011 20:53
6. 10. 2011 20:41
11. 7. 2011 19:19
12. 12. 2010 19:34
18. 7. 2010 11:00
9. 8. 2009 21:01
7. 8. 2009 17:39
7. 8. 2009 17:21
7. 8. 2009 17:17
7. 8. 2009 16:37
7. 8. 2009 16:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 7 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 18 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 34 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
4x cuketa: Můžete ji připravit naslano, nasladko, naložit do nálevu nebo použít k zahuštění omáček
Další recepty
Tématické fráze: zemlbába recept zemlbába vaříme z cukety štrůdl z cukety vaříme s cuketou vaříme z cuket žemlovka cuketová buchta s jablky zemlbába z rohlíků vaříme žemlovku recept zemlbaba zemlbába žemlovka recept žemlovka recept recepty zemlbába vaříme s cukety štrúdl s cuketou zemlbába recepty recept na zemlbabu cuketový štrůdl buchtami z cukety
Suroviny: rohlík, máslo, cuketa, cukr, med, skořice, kyselina citronová, koření hřebíček, rozinky, ořechy, mléko, vejce, cukr vanilkový
Cuketová zemlbába-žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oyqr
17 názorů