Candát s kedlubny
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 939 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,39 g |
Tuky | 45,24 g |
Vláknina | 11,01 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 52,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství je na dvě až čtyři porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 5 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 8 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 13 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 29 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 41 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Suroviny: candát, šťáva citronová, kedlubna, máslo, víno bílé, vývar zeleninový, škrob kukuřičný, smetana zakysaná, sůl, pepř, voda
Candát s kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
0 názorů