Domácí vepřovka s medvědím česnekem
Domácí vepřovka je skvělá a variabilně upotřebitelná sama o sobě. Pokud k masu navíc přidáme medvědí česnek a výrobek zavaříme, získáme výborně ochucenou masovou konzervu. Tu můžeme využít během celého roku a připomenout si s ní čistě jarní bylinku a její nezaměnitelnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 27 326 kJ / 6 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 505,50 g |
Tuky | 501,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 13,26 g |
Sůl | 32,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použila jsem 7 ks sklenic o obsahu 300 ml. (Vepřovka Lidl)
Bez zavaření vepřovka vydrží uchovaná v chladnu až 2 měsíce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2022 21:22
23. 4. 2022 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 9 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 12 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 17 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 33 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 45 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Jak šetřit - tentokrát s pomalým hrncem
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Další recepty
Suroviny: plec vepřová bez kosti, sádlo, voda, sůl, česnek mědvědí
Domácí vepřovka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9Gx
2 názory