Olivové bulky z domácí pekárny
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 483 kJ / 2 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 68,34 g |
Vláknina | 23,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 344,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Olivy dávám takové, které mám zrovna ve spíži, černé i zelené. Už jsem viděla i variantu, že byla voda v receptu nahrazena nálevem z oliv, ale nezkoušela jsem to. Kdo nemá vůbec rád olivy, může je nahradit sušenými rajčaty. A kdo má rád výraznější česnekovou chuť, může nahradit granulovaný česnek čerstvým nebo bylinkou medvědí česnek. Budu ráda za vaše hodnocení a komentáře, jak se vám bulky povedly a jestli vám chutnaly. Děkuji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2023 09:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 27 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: voda, olej olivový, mouka hladká, sůl, cukr, česnek granulovaný, koření provensálské, droždí sušené, olivy
Olivové bulky z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRjB
1 názor