Langošáky
Suroviny pro 10 kusů
10 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 13 997 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,16 g |
Tuky | 123,95 g |
Vláknina | 27,32 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 7,26 g |
Sůl | 17,97 g |
Sacharidy | 455,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přeji krásnou dobrou chuť!
Nehledejte v tomto receptu klasického langoše ze stánku. Tyto jsou texturou hodně "hedvábné", velmi syté a dají se využít i jako klasické pečivo. Můžete na ně použít zakysanku s česnekem a pažitkou, případně tvaroh s povidly. Verzí je mnoho.
Inspirací mi byly všechny možné druhy receptů na klasické langoše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 3 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 9 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 15 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 26 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 40 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 41 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mléko plnotučné, droždí sušené, majonéza, smetana zakysaná, jogurt bílý, vejce, sůl, cukr krupice, česnek, olej, sůl, koření oregáno, olej, sýr eidam, kečup sladký, tatarská omáčka
Langošáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOmLB
0 názorů