Vepřová pečeně na smetaně
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 110,76 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 20,55 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2023 10:23
RubyRom: I já bych si pochutnala
22. 5. 2023 09:19
Marie Svarcova: Moc děkuji
22. 5. 2023 07:33
dobře jsi uvařila, chutnalo by mi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 7 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
Další recepty
Suroviny: pečeně vepřová, sůl, pepř, tymián, libeček, dobromysl, zázvor sušený, cibule, olej, špek, vývar masový, smetana ke šlehání, máslo, mouka hladká
Vepřová pečeně na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2V1Y
3 názory