Jahodové tiramisu
Ještě je čas jahod. Využijte sezónu sladkých a šťavnatých plodů a připravte krémový dezert na způsob italského tiramisu. Kávu a mandlový likér nahraďte chutí zralých jahod a vhodným ovocným likérem. Výsledek vás mile překvapí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 424 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,29 g |
Tuky | 295,02 g |
Vláknina | 21,15 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 247,48 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2023 08:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 19 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 58 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: jahody, citron, cukr moučkový, škrob kukuřičný, likér, smetana ke šlehání, mascarpone, jogurt jahodový, jahody, cukr moučkový, sůl, piškoty cukrářské, jahody
Jahodové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Qm8
1 názor