Bezinková marmeláda s jablky
Marmeládu lze připravit z jednoho druhu ovoce nebo z různých kombinací, třeba i netradičních. Tento recept je na marmeládu ze základu z bobulek bezinek, které skvěle doplňují jablíčka. Kyselost pak přidá citron.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 338 kJ / 3 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 113,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 861,46 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2023 08:27
Marie Svarcova: Já mám štěstí, že máme bezinky rovnou za barákem a roste je jich u nás všude plno, tak mi za barák na ně nikdo nechodí.
9. 8. 2023 07:55
recept se mi moc líbí, škoda, že široko-daleko nikde nejsou bezinky (všecho je tady vykácené) zkusila bych ráda - dík za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 4 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 5 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 46 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 1 hodinou
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak poznat správně uvařenou marmeládu. Jednoduché želírovací zkoušky znaly už naše babičky. Stačí se podle nich řídit
Další recepty
Suroviny: bez černý, jablko, citron, cukr krupice, cukr želírovací
Bezinková marmeláda s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QxX
2 názory