Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je ťuknutí do vzdálené exotické kuchyně kompletní!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 972 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 66,65 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 27,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace Prima Fresh, upraveno. Stir-fry je asijská technika vaření, znamená míchej a smaž.
Do wok pánve se postupně přidávají suroviny, které se za častého nebo stálého míchání smaží na troše tuku. Během chvilky máme měkké, křehké maso a chutnou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2023 12:45
23. 8. 2023 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 16 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 20 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 24 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 41 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 53 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: maso mleté, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, oříšky, ústřicová omáčka, omáčka sojová sladká, sojová omáčka světlá, solamyl, voda
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6822
2 názory