Medailonky z panenky ve vinném těstíčku
Jemná vepřová panenka obalená v netradičním, chuťově zajímavém těstíčku ze smetany a bílého vína rozhodně stojí za vyzkoušení. Ve fritovacím hrnci je připravená během chvilky. Podáváme ji s bramborovou kaší a zeleninou.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 709 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,09 g |
Tuky | 25,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 76,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je ze sešitu po mé mamce, dělávala ve vinném těstíčku i smaženou zeleninu bez fritézy, v kastrůlku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2023 11:07
30. 8. 2023 16:39
29. 8. 2023 06:57
28. 8. 2023 10:25
28. 8. 2023 10:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 13 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 3 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit bezkonkurenční medovníkové kuličky? Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví zvládneme velmi snadno
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Další recepty
Suroviny: panenka vepřová, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, vejce, víno, smetana ke šlehání, mouka polohrubá, sůl, olej
Medailonky z panenky ve vinném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYgzN
5 názorů