Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Jak neobyčejně připravit vepřové kotlety s kostí vám ukáže tento recept. Základem je omáčka z koření, javorového sirupu a rozmarýnu. Tou poté přelíváme opékané kotlety, které ochutíme směsí pepřů a koriandru. Společně tvoří dokonalou chuťovou fantazii.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 20,63 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 56,04 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 21:56
27. 9. 2023 21:31
27. 9. 2023 19:52
27. 9. 2023 19:41
27. 9. 2023 19:16
27. 9. 2023 19:05
27. 9. 2023 18:49
27. 9. 2023 18:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 19 sekundami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 25 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 29 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 34 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 50 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Víte, co je legírování? Jedná se o závěrečné zjemnění omáčky nebo výpeku studeným máslem
Další recepty
Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř, koriandr, sádlo, škrob, ocet balsamiko, sirup javorový, vývar hovězí, hořčice, česnek, tymián sušený, škrob, máslo, rozmarýn čerstvý
Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7395B
8 názorů