Kuřecí pomazánka s opečeným chlebem
Pokud máte zbytek hotového kuřecího masa a nevíte co z něj připravit, pak je kuřecí pomazánka jasnou volbou. Navíc je nenáročná na přípravu, takže rychlou večeři máte hotovou během chvíle. Nejlépe chutná na opečeném chlebu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,10 g |
Tuky | 112,24 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
-
TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.
-
TIP
Pomazánka se skvěle páruje s pečivem, vyberte si proto kvalitní a čerstvý chléb a nezapomeňte, že jíme i očima, a proto chlebíček ozdobte bylinkami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2023 11:19
17. 11. 2023 09:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 21 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 15 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 19 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 42 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 2 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Suroviny: maso, majonéza, cibule, okurky sterilované, hořčice, chléb, sůl, pepř mletý
Kuřecí pomazánka s opečeným chlebem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28lV
2 názory