Vytuněný buřtguláš
Oblíbenou klasiku české kuchyně připravujeme každý trochu jinak. Buřtguláš podle tohoto receptu je díky pivu, spoustě koření a česneku plný chutí. Navíc do něj přidáme zelí, takže výsledný buřtguláš opravdu zasytí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,15 g |
Tuky | 12,60 g |
Vláknina | 50,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 219,83 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2024 10:40
Přiznám se, že na mě je tam toho různého koření a ještě navíc Masoxu hodně. Ale jak se říká, proti gustu..... Jinak mletou papriku bych přihodila v začátku do tuku, zároveň s gulášovým kořením. Moc hezké fotografie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 15 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 20 minutami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 5 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 5 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 5 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 5 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 6 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno a poměrně rychle nakrájet hlávku zelí. Po zhlédnutí názorného videa si s pevnými hlávkami snadno poradíte
Desatero rad na téma gulášová polévka: Oblíbený pokrm připravíme mnoha způsoby
Čerstvý libeček skvěle ochutí jídla naší letní kuchyně. Snadno si ho připravíme i do zásoby
Další recepty
Suroviny: sádlo, cibule, česnek, špekáček, brambory, zelí bílé, pivo světlé, vývar masový, masox hovězí, protlak rajčatový, kečup sladký, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, koření gulášové, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření houbová variace, květ muškátový, kurkuma, majoránka čerstvá
Vytuněný buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0mL
1 názor