Kmíňák - kmínový chéb s jogurtem
Klasický chlebík s rovnoměrnou střídou příjemně provoní kmínem celý domov. Kmín pomáhá k lepšímu trávení, doporučuje se proti nadýmání a má mnoho dalších, tělu prospěšných vlastností. Vždyť přece - chléb a kmín - to patřilo odedávna k sobě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 7 729 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,15 g |
Tuky | 11,40 g |
Vláknina | 34,30 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 362,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2024 08:55
21. 3. 2024 08:24
20. 3. 2024 10:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 24 minutami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 49 minutami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 49 minutami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 4 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: voda, ocet, jogurt bílý, sůl, kmín drcený, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, kmín celý
Kmíňák - kmínový chéb s jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689oR
3 názory