Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky výborné

Odpalované těsto patří obecně k oblíbeným a věnečky jsou taková klasika, kterou můžete jen lehce pocukrovat, dozdobit cukrovou polevou nebo třeba namočit do čokolády. Pudinkový krém pak lze nadlehčit ušlehanou šlehačkou.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 5. 2024 17:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 747 kJ / 2 330 kcal
Bílkoviny70,03 g
Tuky165,38 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 1,00 g
Sůl2,34 g
Sacharidy138,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Buď se věnečky mohou polít čokoládou, nebo posypat moučkovým cukrem, nebo jak jsem udělala já polít fondánem (ale ten jsem koupila jen doma si ho rozehřála a pak namáčela věnečky). Věnečky jsou měkké a opravdu výborné. Dělám je hodně na oslavy a znamým a jsou ihned pryč :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 5. 2024 07:46

:-)<3:yes::yes: také je dělám a máme rádi. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka hladká, vejce, pudink, mléko, máslo

TopRecepty.cz

Věnečky výborné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR7jr

Naposledy jste si prohlédli