Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
Tuky | 110,14 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o jednu z verzí proslulého francouzského pokrmu Coq au Vin (kohout na víně), inspirováno knihou "Klasické kuře".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2010 20:24
1. 2. 2010 00:33
10. 1. 2010 09:23
Tohle jídlo "zraje" podobně jako guláš a druhý den je ještě lepší, tak se už těšíme na oběd .
9. 1. 2010 17:11
9. 1. 2010 16:57
9. 1. 2010 16:15
9. 1. 2010 15:49
9. 1. 2010 14:39
9. 1. 2010 13:56
9. 1. 2010 13:48
9. 1. 2010 13:43
9. 1. 2010 13:37
9. 1. 2010 13:35
9. 1. 2010 13:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 47 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 1 hodinou
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Sezona v září: Čas vinobraní a burčáku si můžeme zpestřit vařením povidel ze švestek, jablek nebo hrušek
Další recepty
Tématické fráze: kohout na červeném víně coq au vin kuře na červeném víně kure na vine coq au vin recept kuře jako kohout na víně kure coq au vin kure cervena vino cibule kohout na víně kuřecí maso na červeném víně kuře po burgundsku francouzský kohout na víně kure cervene vino kohout na víně recept coq au vine coq au kohout na víně z kuřete recepty na červeném víně maso na červenem vině kuře na víně recept
Suroviny: kuře, slanina vcelku, víno, mrkev, celer, cibule, cibulka, žampióny, česnek, olej, máslo, vývar kuřecí, pepř černý, mouka hladká, tymián, nať petrželová, bobkový list, pepř, sůl
Kuře na červeném víně (Coq au Vin)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Er
14 názorů