Svačinková drůbeží pomazánka s arašídama a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenUvařené drůbeží maso s polévkovým kořením necháme vychladnout a poté maso i oříšky umeleme společně se sterilovanou zeleninou. Papriku omyjeme,očistíme a zbavíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvařené drůbeží maso s polévkovým kořením necháme vychladnout a poté maso i oříšky umeleme společně se sterilovanou zeleninou. Papriku omyjeme,očistíme a zbavíme…
Utřeme česnek, posekáme zázvor, nať koriandru, cibulky a čili papričku. Vaříme rýži v kuřecím vývaru doměkka. Pak přidáme vývar, polovinu česneku a zázvoru a rozvaříme…
Pec rozehrat na 160°C horkovzduch nebo 180°C horni a spodni ohrev. Pak-choi umyt. Listy oddelit od stonku a dat stranou. Stonky nakrajet na zhruba 0,5cm velke kousky.…
Maso očistíme a osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na kousky. Vejce rozšleháme v misce s citronovou šťávou vidličkou nebo metličkou. Nasekáme najemno arašídy …
Pokud čatní připravujeme z celých arašídů (varianta a), arašídy oloupeme, nasucho opražíme, až než lehce zezlátnou a rozvoní se, a po vychladnutí rozmixujeme na hladký…
Pokud omáčku připravujeme z celých arašídů (varianta a), arašídy oloupeme, nasucho opražíme, až než lehce zezlátnou a rozvoní se, a po vychladnutí rozmixujeme na hladký…
Ve food procesoru zpracujeme koriandr, kmín a pepř.Postupně pak přidáváme a zapracováváme ostatní suroviny, dokud se nám nevytvoří pasta. Z citronové trávy použijeme…
Jednoduché, hezké a dobré. Tak jednoduše by se daly popsat hrudky z ořechů a rozinek v kabátku z čokolády. Jejich příprava je tak snadná, že vám s ní mohou pomoci i děti…
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být rybí maso, které obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tilápie je šťavnaté až lehce nasládlé a skvěle ho doplní…
Do mixéru dáme asi 1/4 l vody a nasypeme arašídy. Pokud máme nesolené arašídy, osolíme. Zpočátku mixujeme zvolna, za chvíli rychlost zvýšíme, případně doléváme vodu,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny