Pečené foul (bob obecný)
Recept ještě nebyl hodnocenBob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 456 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,30 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je…
Bôb umyjeme a namočíme na 10 hodín, potom uvaríme do mäkka, ale nerozvariť (slabá hodina). Ku koncu osolíme. Scedíme, necháme odkvapkať. Na panvici zohrejeme olej (na…
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze