Kynutý toč s ořechovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenDo domácí pekárny vlijeme vlažnou vodu, olej, vejce, přidáme moučnou směs, vanilkový cukr a posypeme sušeným droždím (které je součástí krabice na buchty). Zapneme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do domácí pekárny vlijeme vlažnou vodu, olej, vejce, přidáme moučnou směs, vanilkový cukr a posypeme sušeným droždím (které je součástí krabice na buchty). Zapneme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
První perníky daly jméno Celetné ulici. Pekly se s pepřem a často nesloužily k jídlu
Jednoduché mechové cupcakes: Recept na sladké mini dortíčky, které vás dostanou svou barvou a úžasnou chutí
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?