Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme klasický vývar – maso do studené vody s kořením a bylinkami. Já mírně perlila v tlakovém hrnci cca 2 hodiny.Maso vyndáme. Jak vydržíme, co nejteplejší, ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvaříme klasický vývar – maso do studené vody s kořením a bylinkami. Já mírně perlila v tlakovém hrnci cca 2 hodiny.Maso vyndáme. Jak vydržíme, co nejteplejší, ho…
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Když Ježíšek něco ukuchtí: 10 nápadů na originální jedlé dárky, které potěší každého
Výlet do světa omamných vůní: Z růže uděláte marmeládu, růžová voda zase ovoní cukroví