Fermentované ovesné vločky
Recept ještě nebyl hodnocenVečer smícháme v misce vločky s kokosem a mákem a zalijeme vodou - jen tak, aby byly všechny vločky namočené. Misku zakryjeme talířkem a obsah necháme při pokojové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Večer smícháme v misce vločky s kokosem a mákem a zalijeme vodou - jen tak, aby byly všechny vločky namočené. Misku zakryjeme talířkem a obsah necháme při pokojové…
- Troubu předehřejeme na 170°C a formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse promícháme mouku, cukr, kokos, sodu, olej a kefír. - Těsto vlijeme do formy, uhladíme…
- Troubu předehřejeme na 170°C a formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse promícháme mouku, cukr, kokos, sodu, olej a kefír. - Těsto vlijeme do formy, uhladíme…
Vsechny shora uvedene suroviny zamichame a nalijeme na plech vysypany kokosem, pak poklademe kouskami pokrajenych cerstvych jahod a peceme asi 30 minut na 150 stupnu v…
Vše smícháme, dáme na plech.Poklademe ovoce a posypeme kokosem.Pečeme při 200°C asi 30 minut.
Vše smícháme, dáme na plech.Poklademe ovoce a posypeme kokosem.Pečeme při 200°C asi 30 minut.
Biele pecivo nakrajame na kolieska, alebo na kocky. Do mlieka zaslaham 3 zltka a 1 balicek vanilkoveho cukru. Jablka osupeme, ocistime od jadrinca a nakrajame na male…
Šťavnatá a kyprá bábovka se základem z mrkve má nejen spousty vitamínů, ale taky skvělou chuť. Spojení vanilkového cukru a citronové šťávy dodává bábovce lehce exotický…
Všechny uvedené suroviny, kromě kakaa, smícháme a poté 2/3 těsta, bez kakaa nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáček nebo dortovou formu, nebo na plech. Až nakonec do …
Čokoládu na vaření rozpustíme (kousek si necháme stranou na zdobení). Celá vejce, cukr a tuk vyšleháme ručním el. šlehačem do pěny. Pokud se hmota trochu srazí, vůbec to…
Jelikož už jde podzim cítit ve vzduchu, znamená to, že sezona voňavých hruškových koláčů je v plném proudu. Křehké máslové těsto je pokryto krémem ze zakysané smetany,…
Vymažeme pečící formu, kterou vysypeme ovesnými vločkami.Všechny suroviny smícháme dohromady a vlijeme do formy.Dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C a pečeme po dobu…
Uvařenou oloupanou a nastrouhanou řepu dáme do mísy, dobře promícháme se žloutky, cukry a vlažným máslem. Pak přisypeme mouku s kypřidlem, opět dobře promícháme a…
Tyto výborné měkké muffiny voní vanilkou a uvnitř skrývají rozteklou čokoládu. Díky ušlehanému sněhu přidanému do těsta jsou muffiny nadýchané a díky máslu a tvarohu…
Nestihli jste upéct cukroví? Nezoufejte a vyzkoušejte jednoduchý, rychlý a variabilní recept na nepečené kokosové kuličky. Piškoty můžete nahradit sušenkami, vlašáky…
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Připravte výborný koláč s rebarborou, pečený třeba v litinové pánvi. Na povrch přidejte křupavou vrstvu z třtinového cukru a ovesných vloček. Hotový koláč podávejte s…
Nejprve připravíme náplň - několikrát oprané fazole uvaříme v osolené vodě doměkka (vaříme stejně jako rýži). Ještě teplé dáme do mixéru a spolu s ostatním rozmixujeme.…
Šlehačkové těsto můžete použít jak naslano, tak i na sladko, jako v případě tohoto receptu. Na vykrojená kolečka položíme náplň z tvarohu a kokosu a zakryjeme ji druhou…
Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme a ušleháme se špetkou soli a cukrem. Do sněhu po jednom zašleháme žloutky. Mouku smícháme s práškem do pečiva a zlehka vmícháme do…
Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…
Nejprve ušleháme žloutky z vajec s cukrem a olejem, přidáme všechny suroviny až na čokoládu a bílky, z nichž ušleháme sníh. Čokoláda nasekaná na drobné kousky a sníh…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Velký přehled italských těstovin: Poznejte 14 nejznámějších druhů a zjistěte, jak si je nejlépe vychutnat
Sladké bramborové taštičky jako od babičky: Plněné povidly s voňavým perníkem, sypané mákem a polité máslem chutnají božsky
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma