Pampeliškový med s pomerančem
Recept ještě nebyl hodnocenJe čas pampelišek, je čas pampeliškového medu. Krásně žluté pampelišky rostou na jaře téměř všude, a i když jsou všeobecně považovány za plevel, mají spoustu pozitivních…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 519 kJ / 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Je čas pampelišek, je čas pampeliškového medu. Krásně žluté pampelišky rostou na jaře téměř všude, a i když jsou všeobecně považovány za plevel, mají spoustu pozitivních…
Pampeliškový med připravujeme ze žlutě rozkvetlých kvítků v prvních jarních dnech. Jeho příprava je nenáročná. Kvítky povaříme s citronem, necháme vyluhovat a další den…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Zbylo vám hodně cukroví? Využijte je do pohárů nebo upečte fantastický dort cukrovník!
7 úžasných pomazánek nejen na chlebíčky: Dáte si skvělou česnekovou, tuňákovou nebo z tofu?
Ludvík XVI. po čtyřech talířích polévky snědl celého bažanta! A Marie Antoinetta milovala oslí mléko