Fazole po mexicku
Recept ještě nebyl hodnocenFazole, kukuřice a chilli, to jsou charakteristické suroviny pro mexickou kuchyni. Pikantní červené fazole dušené v rajčatovo-paprikové omáčce jsou velmi oblíbené, proto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Fazole, kukuřice a chilli, to jsou charakteristické suroviny pro mexickou kuchyni. Pikantní červené fazole dušené v rajčatovo-paprikové omáčce jsou velmi oblíbené, proto…
Špízy jsou oblíbeným způsobem, jak připravit maso i zeleninovou přílohu zároveň. Můžete je grilovat na zahradě nebo si je nachystat doma na pánvi či v troubě.…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Tortilly patří mezi velmi oblíbené moderní rychlovky, které nás často zachrání, když máme hlad, ale nemáme prostor na vaření. Rychle osmahnout maso, přihodit čerstvou…
Rizoto je lahodné rýžové jídlo, které nebývá náročné na přípravu. Vepřovému masu, zelenině, krémové rýží a sýru na barevném kopečku jídla jen tak někdo neodolá. Že už…
Máte doma hodně paprik a nevíte, co s nimi? Skočte k řezníkovi pro mleté maso a uvařte si obědovou klasiku v podobě plněných paprik. Jemná rajská omáčka získá od paprik…
Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a…
Někdo tomuto jídlu říká frankfurtská pečeně, děti jí obvykle shání jako párkovou omáčku. Patří do tradiční kuchyně, kterou máme spojenou s obědy u babičky. Příprava je…
Drůbeží maso je v současné době jedno z nejpopulárnějších, protože je jednoduché na přípravu a cenově dostupné. Když kuřecí prsa zapečete se sýrem a slaninou, máte…
Kuskus, zelenina a kuřecí maso se stává již tradicí. Lehký, zdravý, a zároveň sytý oběd, který oceníte zejména v teplém počasí. Zaručeně potěší vaše chuťové pohárky.…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Máte už dost těžkých jídel, po kterých těžko dopnete kalhoty a toužíte po změně jídelníčku? Začněte třeba s tímto snadným receptem na lahodný těstovinový salát s kousky…
Očištěné maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Do rozehřáté hluboké pánve nebo rendlíku dáme sádlo a necháme zezlátnout cibuli nasekanou nahrubo. Přidáme…
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
Vepřové kostky po srbsku jsou chutné jídlo, které připravíte velmi snadno. Doměkka podušené maso přelité voňavou a paprikami obohacenou omáčkou spolu s vhodně…
Lehký salát z čerstvé zeleniny je lákavý už na pohled, krásně barevný množstvím i druhy použité zeleniny. Můžeme ho podat jako přílohu k obědu, či samostatně, jako…
Ochutnejte tento výborný guláš z hovězího masa. Bohatou chuť mu dodává poctivý cibulový základ, dostatek česneku a vyvážené množství koření. Příprava sice zabere více…
Z listového těsta nemusíme připravovat jen jablečný štrůdl. Vyzkoušejte recept na jednoduchou slanou pizzu, která je z listového těsta připravená během chvilky. Hodí se…
Když je chuť něco malého zobnout, vyplatí se mít v zásobě listové těsto. Jakmile je doma, bude vyhráno. Do půlhodiny bude hotové slané nebo sladké pohoštění. Malé…
Vepřové po srbsku je osvědčená klasika plná zeleniny a omáčky. Tento pokrm připravujeme z vepřové plece a do omáčky přidáme čalamádu, což je naložená směs zeleniny.…
Nudličky vepřového masa v pikantní marinádě stačí jen orestovat na cibulce se zeleninou a promíchat s uvařenými těstovinami. Na talíři můžete posypat troškou strouhaného…
Pokud hledáte tip na snadný a rychle hotový oběd, vyzkoušejte tyto nudle s kuřecím masem, houbami, paprikou a pórkem. Sladce vonící koření pěti vůní skvěle doplňuje chuť…
Přírodní řízek je připravený během pár minut a ať už potřebujete rychlý oběd nebo večeři, nikdy nezklame. Okořeněné plátky masa stačí z obou stran osmahnout a pak krátce…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Vyrobte si domácí arašídové máslo. Můžete mít rázem zdravý základ pro svačinku i do cukroví!