Pikantní skopová játra
Recept ještě nebyl hodnocenJátra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 544 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na silnější plátky. Mírně plátky naklepeme a opepříme a přidáme špetku chilli koření. Na pánvi rozpálíme rostlinný olej a na něm po…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Nevařte z obyčejné vody! Dopřejte si dobroty z přefiltrované
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Kokosové nepečené cukroví: Drobné kousky jen z pár ingrediencí jsou rychle hotové, osvěží je kokos a navoní vaječný likér