Těstovinový salát s broklicí a tuňákem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny si uvaříme dle návodu a propláchneme studenou vodou. Do mísy dáme tuňáka i s olejem, přidáme zeleninu, nakrájená sušená rajčata, brokolici. Posolíme, popepříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 603 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny si uvaříme dle návodu a propláchneme studenou vodou. Do mísy dáme tuňáka i s olejem, přidáme zeleninu, nakrájená sušená rajčata, brokolici. Posolíme, popepříme…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze