Kynuté pečivo je strašákem většiny začínajících kuchařů, často úplně zbytečně
Kynuté pečivo vznikne upečením kynutého těsta. Aby bylo kynuté těsto správně vykynuté a výsledný výrobek krásně nadýchaný, je potřeba se držet osvědčených postupů a rad. Odměnou vám bude sladké i slané pečivo, které je mnohem lepší než kupované. Jistě ho zvládnete s domácí pekárnou i bez ní.
Tipy na slané i sladké kynuté pečivo
V poslední době se roztrhl pytel s řemeslnými pekárnami. Skvělý a trvanlivý chleba nebo obzvláště vypečené rohlíčky ale připravíte i doma. O Vánocích můžete zkusit upéct voňavou vánočku, o Velikonocích zase mazanec s rozinkami. Kdykoli během roku potěší pravé české buchty.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 59 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přečtěte si Zobrazit více
Brunost je sýr, který vlastně sýrem ani není. Takhle jednoduše s ním připravíte třeba voňavé latté
Recept na volné odpoledne: Užijte si relax i rodinnou zábavu
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu