Jak upravit kopřivy do nádivky? Odpovídáme na dotazy začátečníků
Čerstvé kopřivy žahají, což není pro pokožku příjemné. Abychom je mohli použít do velikonoční nádivky, nemusíme provádět žádná kouzla. Nasbíráme a upravíme je k použití velmi jednoduše.
Kopřivy sbíráme na čistých lokalitách. Vršky rostlin stříháme nůžkami a pokožku nám ochrání rukavice. Doma otrháme jen listy nebo použijeme celé vršky mladých rostlin. K přípravě pokrmů máme více možností. Kopřivami do nádivky nešetříme, jsou velmi zdravé.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak upravit kopřivy do nádivky
Jeden způsob je nejrychlejší:
- Kopřivy propláchneme na nekovovém sítu.
- Přelijeme horkou vodou a necháme okapat.
- Pokrájíme na kousky, aby se lépe rozmístily v těstě.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Komentáře