Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Dojedli jste sklenici kvašených okurek a zůstal vám už jenom lák? Stejně jako kvašené okurky obsahuje užitečná probiotika a bylo by ho škoda ho jen vylít. Dá se jednoduše využít a nic nemusí přijít nazmar. Dokonce ho můžeme uložit na později.
Využití láku z kvašených okurek
Jak uchovat lák z kvašáků
Na závěr pro vás máme recept na výrobu domácích kvašených okurek. Tato jednoduchá dobrota patří k tomu nejlepšímu, co si můžeme připravit z přebytků okurek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 21 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Komentáře