Proč nedělat bramborovou kaši tyčovým mixérem? Výborná kaše stojí za trochu práce. Poradíme, jak na to
Bramborovou kaši mají rádi dospělí i děti. Při její přípravě ale můžeme udělat jednu zásadní chybu - když si budeme chtít její zpracování usnadnit pomocí tyčového mixéru.
Rozmixováním uvařených brambor bychom z nich dostali škrob a dosáhli konzistence podobné lepidlu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na skvělou bramborovou kaši
A jak tedy dosáhnout té správné konzistence? Nejlepší je brambory propasírovat. Použít můžeme:
- pasírovací síto na brambory
- lis na brambory
- případně mačkadlo na brambory, které se ale více hodí na přípravu šťouchaných brambor
Sice se u toho více zapotíme, ale odměnou nám bude ta nejlepší a úžasně jemná bramborová kaše.
A jak hotovou bramborovou kaši zapéct, nám poradí následující video. Vyzkoušejte i další oblíbená bramborová jídla.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborová kaše zapékaná se sýrem: Slanina jí dodá výraznou chuť a vůni, smetana neuvěřitelnou jemnost
Bramborovou kaši můžeme různými způsoby dochutit, aby byla ještě lepší. Vyzkoušejte různé varianty
Jak propasírovat brambory na přípravu těst nebo do kaše? Máme více možností, vyberte si tu nejlepší
Komentáře