7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Barevná vajíčka patří k Velikonocům, stejně jako perníčky k Vánocům. Pokud jsou vaši koledníci úspěšní, dá se očekávat, že přinesou velké množství uvařených vajec, které je třeba co nejdříve spotřebovat. Máme pro vás ty nejlepší recepty, jak vejce zpracovat.
Velikonoce se pomalu blíží a s nimi i krásně barevná vajíčka. Pokud necháme uvařené vejce v lednici ve skořápce, vydrží nám přibližně týden až deset dní. V případě, že skořápku odstraníme, je třeba je sníst do třech dní. Přinášíme vám hned sedm receptů, díky kterým si se spoustou vajec snadno poradíte a zároveň se vám nepřejí.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Jak připravit těstovinový salát s vejci a tuňákem
V závěru pro vás máme inspiraci na skvělý barevný těstovinový salát, který výborně chutná i zastudena. Připravíme ho jednoduše z uvařených těstovin, které smícháme s vařenými vejci, zeleninou a tuňákem. Spojíme tatarskou omáčkou a podáváme.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zálivka je koruna salátu! Dotáhněte klasiku k dokonalosti, anebo vyzkoušejte něco nového!
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
Pohoštění v retro stylu: Připravte chlebíčky, plněná vejce nebo parádní jednohubky
Komentáře