7 receptů na pokrmy zapečené v troubě: Jsou výtečné a přitom téměř bez práce
I když nejsou v troubě zapečená jídla příliš pracná, vždy si na nich pochutnáme. Všechny suroviny úhledně nakrájíme a narovnáme do pekáčku, některé z nich předem krátce tepelně upravíme. Zapékat můžeme brambory, zeleninu, houby i maso. Výborné jsou zapečené těstoviny, gnocchi i některé obiloviny.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Poslední recept je trochu jiný. Jedná se o zapečené palačinky s tvarohovým krémem. Palačinky jsou samy o sobě výborné, ale když je všechny nespotřebujete, můžete z nich vyzkoušet třeba tuto zapečenou specialitu.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti
Komentáře