uvařila 24. 3. 2010 17:00
Hotové jídlo 2
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2010 17:00
Hotové jídlo 2
uvařila 24. 3. 2010 16:58
Směs na pánvi
uvařila 24. 3. 2010 16:57
Nakrájená mrkev (já krájím na tenké proužky) + zelí
uvařila 24. 3. 2010 16:52
Cibule a lilek jsou nakrájeny na větší čtverce
uvařila 21. 3. 2010 22:58
uvařila 21. 8. 2009 20:51
uvařila 4. 12. 2008 21:33
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze