Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Hodnocení 28× Jak snadno a rychle oloupat uvařené vejce? Máme pro vás jednoduchý trik 4. 12. 2023
5 foto Hodnocení 2× 3 typy jablečných závinů: Naučte se je z taženého, kynutého i jogurtového těsta 21. 11. 2023
Hodnocení 2× Vyrobte si domácí sirup na svařák: Vyluhované koření v sirupu ho báječně dochutí 20. 11. 2023
6 foto Hodnocení 8× Jak udělat vánoční štólu: Je plná rozinek a mandlí, navíc hojně sypaná cukrem 29. 11. 2023
5 foto Hodnocení 5× Čím plníme kuřecí stehna? Vyzkoušejte nádivku z housky, zeleninu či uzeninu 17. 11. 2023
5 foto Hodnocení 2× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme 26. 11. 2023
Hodnocení 170× Vánoční čokoláda: Vyrobte si rodinnou pochoutku podle receptu od prababičky 24. 11. 2023
6 foto Hodnocení 15× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně? 21. 11. 2023
Hodnocení 8× Jak připravit tradiční grog? Jednoduchý návod na hřejivý alkoholický nápoj 19. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek 9. 11. 2023
5 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 1× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 5× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 43× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 10× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023