Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovací jehla

Máte někdo zkušenost s touhle věcí? Koupila jsem ji, že ji využiju při různých úpravách masa. Ale mám z toho rozporuplné pocity. Zkoušela jsem manarinovat bůček před uzením, ale při vstříknutí láku, mi všechen vytekl ven :-(( Všude se píše jak je maso po namarinování šťavnaté a jiné pozitiva, ale návod jak jehlu použít žádný. Máte někdo nějaké rady? Díky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami

„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17

„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více