Co dnes uvařit?
Stroj na škrábání brambor funguje dobře, jen se musí použít menší brambory
Ja dnes si vynahrazuji vcerejsi den ,kdy jsen nevarila. Dnes varim ve velkem a hodne. Manzel je na lekarskem zakroku v nemocnici a ja varim, aby me to rychleji uteklo a manzel aby byl dnes brzy doma.
Jiz jsem udelala ovesne livance, delam kure v rajcato - Cesar omacce s testovinami a jeste delam italske klobasy s cervenou a zlutou paprikou take s testovinami a parmesan. a broccoli na pare.
Já si dnes udělala chleba ve vajíčku s Moravankou, Petr si přál buřtguláš. Zítra jdu do Motola na kontrolu - tam je to na dlouho, tak si asi koupíme něco od číňanů.
Jsou krásné křupavé, nadýchané.
A ještě budeme mít drštkovou polévku od řezníka s rozpečeným rohlíčkem
Jinak rybář už je doma i s kaprem , tak končím, ven nemohu až bude ryba na mrazáku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 8 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Jemné majonézové raženky
cathleen
Hodnocení receptu je 5,0 (2×)