Naložení bylinek do oleje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 16 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes gulášová polévka a kuře na žampionech s rýží“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 5 hodinami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu
1. 1. 2015 14:44
26. 5. 2014 01:28
Už jen připravit nějaký chutný pokrm a ozdobit stůl nějakou kyticí http://www.kvetinysasanka.cz/31-kytice
36-113-large.jpg
4. 9. 2011 21:52
Za rady a odkazy moc děkuju - byla jsem teď asi naposledy na chalupě před zimou a potřebovala jsem s těmi bylinkami něco udělat, aby nepřišly vniveč...
4. 9. 2011 21:38
http://www.s-italem-v-kuchyni.com/s-italem-v-kuchy...
4. 9. 2011 21:25
Jinak já i chilli olej si dělám spíš za vlahého ne horkého oleje, ale to už je asi na zálibě a chuti každého
4. 9. 2011 21:17
http://www.freestylepizza.cz/cs/uvodni-stranka/Rec...
4. 9. 2011 21:11
4. 9. 2011 20:54
Tak to zaliju ohřátým olejem. Ještě dotaz...Jak dlouho to vydrží? Jako ten olej, nebo méně? A sterilovat se nemusí? Že bych prubla tu myčku???
4. 9. 2011 20:50
Sůl nedávej, zakalil by se. Skladovat - no, do další sklizně v pohodě
4. 9. 2011 20:29
Pamatuji si, že Ital je nějak nakládal do ohřátého oleje, ale nevím na kolik stupňů, případně jestli teplý, vlažný, horký nebo vroucí??? A jestli tam patří ještě něco dalšího, například česnek nebo sůl??
Jo, a jak dlouho se může takto skladovat?
Děkuji za každou radu.