Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 12 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 12 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se
Chytrý rádce, jak se nepřejídat: Když vás honí mlsná, sáhněte po osvědčených věcech
Gougères aneb sýrové jednohubky z odpalovaného těsta. Pečou se jako věnečky a chutnají famózně
21. 5. 2015 19:53
Když nevyrábíte, tak si kupte kvalitní, ty italské. Ty nelepí.
V žádném případě neproplachovat vodou !!!
10. 11. 2013 18:25
3. 4. 2013 17:55
3. 4. 2013 17:47
3. 4. 2013 13:15
3. 4. 2013 12:21
3. 4. 2013 11:34
PS: Nezlobte se, ale oplachovat uvařenou pastu studenou vodou, to snad ani nemyslíte vážně
4. 1. 2013 00:17
23. 9. 2012 22:34
23. 9. 2012 22:31
23. 9. 2012 22:01
23. 9. 2012 20:52
22. 9. 2012 08:22
21. 9. 2012 19:53
21. 9. 2012 18:05
1 2 Další