Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 1 hodinou
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 51 minutami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 52 minutami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami
Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc
21. 5. 2015 19:53
Když nevyrábíte, tak si kupte kvalitní, ty italské. Ty nelepí.
V žádném případě neproplachovat vodou !!!
10. 11. 2013 18:25
3. 4. 2013 17:55
3. 4. 2013 17:47
3. 4. 2013 13:15
3. 4. 2013 12:21
3. 4. 2013 11:34
PS: Nezlobte se, ale oplachovat uvařenou pastu studenou vodou, to snad ani nemyslíte vážně
4. 1. 2013 00:17
23. 9. 2012 22:34
23. 9. 2012 22:31
23. 9. 2012 22:01
23. 9. 2012 20:52
22. 9. 2012 08:22
21. 9. 2012 19:53
21. 9. 2012 18:05
1 2 Další