Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 23 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 1 hodinou
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
18. 1. 2016 17:10
11. 1. 2016 16:24
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.
dukatove_buchticky_-_crisp_01…
dukatove_buchticky_-_crisp…
11. 1. 2016 16:11
11. 1. 2016 08:04
11. 1. 2016 06:26
10. 1. 2016 21:48
buchty_-_crisp_001a…
10. 1. 2016 20:40
10. 1. 2016 19:46
10. 1. 2016 19:36
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!
10. 1. 2016 19:36
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří
10. 1. 2016 19:00
10. 1. 2016 18:38
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....
10. 1. 2016 17:15
10. 1. 2016 14:31
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....
10. 1. 2016 13:51
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.
1 2 3 Další