Řízek se vždy podstatně svrkne
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Merylas, 9. 6. 2024 14:17
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Tak toto je dneska. Jsem pozde s fotkou“ hazel, před 7 hodinami
„Jana Pá: Jani nemysli,taky mám problém s novými…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Hezky vecer, ja dnes varim ve velkem, co jineho nez…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 13 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 16 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 16 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 22 hodinami
30. 10. 2020 22:05
30. 10. 2020 18:04
Ačkoli byly naklepány na tenko (a nařezány na okraji), do velikosti celé pánve, při smažení se neuvěřitelně smrskly, a to jak na délku, tak i na výšku...
Jak se to prosím udělat, aby to byly pěkné, velké a tenké řízky?