Den čokoládového fondue
Čokoládové fondue je tím pravým řešením, pokud máte velkou chuť na čokoládu, ale jen málo času. Příprava této pochutiny je totiž velice jednoduchá.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoládové fondue je tím pravým řešením, pokud máte velkou chuť na čokoládu, ale jen málo času. Příprava této pochutiny je totiž velice jednoduchá.… Číst dál
Pravděpodobně se najde pár jedinců, kterým je smetanová kombinace ořechů a čokolády proti srsti, ale nejspíš jich nebude mnoho. My ostatní na začátku… Číst dál
Mražený jogurt přijde vhod za teplých letních dní, kdy se stává méně kalorickou alternativou zmrzliny. Osvěžující je jeho nakyslá jogurtová chuť.… Číst dál
Skotská whisky má za sebou už více než pětisetletou historii. Skotové tvrdí, že to byli oni, kdo světu tento alkoholický nápoje, nelze se divit, že… Číst dál
Pizza se stala velmi rychle oblíbenou po celém světě. Jde vlastně o těsto rozválené do kruhu, na kterém jsou naskládány další vhodné ingredience.… Číst dál
Luštěniny, za které považujeme suchá semena ze zralých lusků, mají vysoký obsah vlákniny a jsou vynikajícím nízkotučným zdrojem bílkovin. S… Číst dál
Tortelliny jsou těstoviny prstencovitého tvaru, které se nejčastěji plní vepřovým masem, mortadellou a parmezánem. Po uvaření se pak polijí máslem a… Číst dál
Čedar je slavný anglický sýr, který může být světlý jako eidam, ale daleko častěji bývá tmavě žlutý až výrazně oranžový. Tento sýr vyniká příjemnou… Číst dál
Hamburger měl svou současnou podobu, tedy plátek masa v rozkrojené housce, získat v roce 1891 v americké Oklahomě. Co se burgerů týká, na výběr jich… Číst dál
Mandle, tedy jádro plodu mandloně obecné neboli mandlovníku, můžeme konzumovat jen tak, ale jsou také velmi ceněnou ingrediencí třeba při pečení.… Číst dál
Zelí se skvěle hodí třeba k pečené kachně. Zelí se ke kachní pečínce připravuje na mnoho způsobů. Někdo dává přednost zelí kysanému, další má rád… Číst dál
Víno je lahodný alkoholický nápoj, který získáváme kvašením hroznů, nebo hroznového moštu. Díky velkému množství odrůd se svou chutí zavděčí… Číst dál
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Český král Václav II. miloval hostiny, ale panicky se bál otravy. Ze strachu zvracel nebo se nechával věšet hlavou dolů
Nakupujte výhodněji s Tesco Clubcard kreditní kartou. Nyní je pro zákazníky ještě výhodnější
Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý