Den grahamových krekrů
Grahamové krekry se připravují ze stejnojmenné mouky. Ta je jako mouka celozrnná, jen má hrubší strukturu a jmenuje se po panu Sylvestru Grahamovi,… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grahamové krekry se připravují ze stejnojmenné mouky. Ta je jako mouka celozrnná, jen má hrubší strukturu a jmenuje se po panu Sylvestru Grahamovi,… Číst dál
Křupavá a zlatavá kůrka smaženého kuřete spolu se šťavnatým masem je kombinací, která dokáže rozproudit chuťové buňky každého gurmána. Historie… Číst dál
Makarony jsou tradiční italskou přílohou a řadí se u nás mezi oblíbené těstoviny, mezi které patří špagety, penne, ravioli, fusilli a mnoho dalších.… Číst dál
Čokoláda je v kuchyni prakticky nepostradatelná a lze ji využít na mnoho způsobů. Od výběru a zpracování čokolády se odvíjí chuť dezertu. Čokoláda má… Číst dál
Mandle je jádro plodu subtropické mandloně obecné neboli mandlovníku. Tyto malé oválné plody jsou známé svou bohatou a jemnou chutí, která se hodí… Číst dál
Piňa Colada je koktejl, který spojuje ananas, kokos a bílý rum do osvěžujícího a lahodného nápoje. Sladká a šťavnatá ananasová šťáva dodává nápoji… Číst dál
Borůvky jsou přírodním pokladem plným výživných látek. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které přispívají k celkovému zdraví našeho… Číst dál
Muffiny jsou malé pečené dobroty, které mají nejen svou vlastní charakteristickou podobu, ale také nespočet variant chutí i použitých surovin.… Číst dál
Mojito je nápoj, který vznikne kombinací čerstvé máty, limetky, cukru, perlivé vody a bílého rumu. Čerstvá máta dodává koktejlu příjemnou až ledovou… Číst dál
Historie bramborových hranolků sahá až do 18. století, kdy se v Belgii začaly poprvé vařit tenké plátky brambor. Tyto kousky brambor nabídli… Číst dál
Jedná se o malou želatinovou sladkost v podobě medvídka, kterou si dopřáváme jako drobnou pochoutku, svačinku nebo jako součást moučníků třeba na… Číst dál
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Sezóna českých jahod se blíží! Víme, kdy se letos začne sbírat i jaká bude úroda
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Krupicová kaše jako od mámy: Tajné triky, jak vylepšit zamilovaná jídla našeho dětství