Růžičková kapusta
Růžičková kapusta je druh košťálové zeleniny, bohaté na základní živiny včetně vitamínu C. Malé kapustičky nám příjemně zpestří jídelníček v pozdním podzimu a v zimě. V kuchyni se může připravovat na vícero způsobů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Růžičková kapusta je druh košťálové zeleniny, bohaté na základní živiny včetně vitamínu C. Malé kapustičky nám příjemně zpestří jídelníček v pozdním podzimu a v zimě. V kuchyni se může připravovat na vícero způsobů.
Kokosový ořech je dutý nepukavý plod kokosovníku ořechoplodého. Kokos má několik vrstev - ve středu… Číst dál
Kokosové mléko (viz kokosový ořech) je hustá tekutina, která se vyrábí z namleté dužiny kokosového… Číst dál
Kokosový olej (viz kokosový ořech) našel uplatnění v potravinářství, lékařství i průmyslu. Za… Číst dál
Koktejl je společenské krátkodobé setkání, které trvá asi 2 hodiny. Uskutečňuje se odpoledne nebo… Číst dál
Konfitování je způsob úpravy masa, který je původem z Francie. Spočívá ve velmi pomalé tepelné… Číst dál
Konjak je rostlina, která se pěstuje v Japonsku ve vyšších nadmořských výškách. Zdrojem ceněné… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů