Beefsteak [bi:fstejk]
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové. Nejlepší je z mladých býků. Prudce se opéká z obou stran tak, aby vnitřek plátku masa zůstal šťavnatý.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové. Nejlepší je z mladých býků. Prudce se opéká z obou stran tak, aby vnitřek plátku masa zůstal šťavnatý.
Koriandr je příbuzný anýzu, kmínu a kopru. Pěstuje se i u nás. Listový koriandr se využívá v… Číst dál
Koroptev je malý hrabavý polní pták z čeledi bažantovitých. U nás hnízdí na většině území. Nicméně… Číst dál
Kořenová zelenina se pěstuje pro své podzemní části - kořeny, bulvy a hlízy. Patří k nejstarším… Číst dál
Krachle je sladká a rychlá dobrota z listového těsta, které se vyválí a a vykrájí se z něj různé… Číst dál
Králík domácí je domestikovaný králík divoký. Jedná se o domácí zvíře, které se dříve ve velkém… Číst dál
Kremrole jsou křupavé trubičky z listového těsta. Po upečení a vychlazení se plní nadýchanou náplní… Číst dál
Biga je hustší italský kvásek s droždím, který zlepšuje chuť pečiva a prodlužuje jeho čerstvost. Po… Číst dál
Omládek je řidší drožďový kvásek, díky kterému se sníží spotřeba droždí v receptu. Delším… Číst dál
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá