Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z tlačenky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

piskaa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 422 kJ /
340 kcal
Bílkoviny14,68 g
Tuky7,86 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy49,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tlačenku obalíme v trojobalu a smažíme jako řízky do zlatova. Krok 2: Uvařené brambory rozšťoucháme se škvarkama, dochutíme solí. Krok 3: Posypeme smaženou cibulkou nebo podáváme s kyselým okurkem.

Zveřejněno 12. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z tlačenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XgO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z tlačenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XgO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Je to zkažený kus tlačenky.100 krát lepší s cibulí, octem ,pepřem a dobrým chlebem.Dělal jsem to dnes a již nikdy více.

Jindřich Vraník:
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne:-)
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?:-))
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat;-)

Jindřich Vraník 20. 9. 2015 12:29
Dělal jsem to poprvé a již nikdy více.Za 1;nikdo,ani HRUŠKA nenapsal,že,i když je tlačenka velice libová a obalí se v trojobalu 2X,prská při smažení jako starý ježek+zapráskaný sporák,,,, a za 2;již to nemusím.Nějak zvláštní chuť nebyla.:no::no:
Opravdový řízek je řízek :yes::yes::yes:

Tak já to dělala,když jsem viděla u HRUŠKY a už nikdy více:-//

Prave jsem to dojedl z tmavé a nevidim duvod proc by to nemělo jít.

Já si prohlédla všechny 3 recepty na tlačenku, tady mě zaujalo v surovinách, že to nejde z tmavé tlačenky. Nevíte někdo, proč by to nešlo? Já mám totiž v ledničce parádní tmavou tlačenku, je krásně libová, proto by mě zajímalo, proč by se to nedalo?

No, když to nevyzkoušíte a neochutnáte, tak i nadále budete za pouhé "akademiky" :-) :-) :-)

Janka, je to rovnaký recept, akurát tu je pripísané, že to podávame so zemiakmi.;-)

Už u obalované tlačenky (podobný recept), jsem si říkala, jaké to též bude. No, když to nezkusím, asi se to nedozvím:-))

piskaa:-Kvítej, tlačenku milujeme, ale obalovanou jsem ji ještě nevařila...měla bych obavy zda tepelnou úpravou by se v polévku nezměnila (myšleno zda by pojivo nepovolilo)za nápad i fotečku 1.bodík;-)

Tu chuť si vůbec neumím představit. Ale nakonec proč by to nemělo být dobrý, když tlačenka je taky dobrá.

Tématické fráze:
smažená tlačenka, tlačenka jako řízek, řízky z tlačenky, tlačenka v trojobalu, obalovaná tlačenka, úprava hlívy ústřičné, tlačenky, řízky s tlačenky, uprava tlacenky, tlačenka smažená, recept na tlačenku, rizek z domácí tlačenky, tlačenka vtrojobalu, smazena tlacenka recept, hlíva ustřičná uprava, tmavá tlačenka, tlačenka jako řízek recept, tlačenka recepty na úpravu, vaření tlačenky, obalovaná hlíva ústřičná

Suroviny:
tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, škvarky, sůl, cibule, sádlo

Přidat fotografie receptu