Hovězí pečeně na tymiánu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2010 19:04
+11
14. 2. 2010 22:13
14. 2. 2010 22:02
14. 2. 2010 19:59
14. 2. 2010 19:23
14. 2. 2010 19:06
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík
14. 2. 2010 18:14
14. 2. 2010 17:51
14. 2. 2010 17:10
14. 2. 2010 17:01
14. 2. 2010 17:00
14. 2. 2010 16:57
14. 2. 2010 16:36
14. 2. 2010 16:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí maso na tymiánu hovězí pečeně jak dlouho péct hovězí hovězí špalek hovězí na timiánu jak péct hovězí maso jak dlouho se pece hovezi hovězí tymián maso na tymiánu hovězí pečeně na timiánu jak dlouho péct hovězí zadní jak dlouho se pece hovezi maso hovězí pečen jak pect hovězí hovězí pečeně na timiánu hovězí pečeně s tymiánem jak dlouho péct hovězí hovezi a tymian pečeně na tymiánu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
14 názorů