Drůbeží játra Monte Negro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 22:11
6. 3. 2010 21:54
6. 3. 2010 21:36
6. 3. 2010 21:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 38 minutami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Právě bylo uvařeno:
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 1 hodinou
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 1 hodinou
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 1 hodinou
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 1 hodinou
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 1 hodinou
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 2 hodinami
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z drůbežích jater játra montenegro drůbeží játra recepty charakteristika pokrmu drůbeží játra na víně a slanině drůbeží játra na víně kuřecí játra montenegro charakteristika drubezich jater vepřové játra na slanině charakteristika chuti pokrmu z jater drůbeží játra na smetaně recept na drůbeží játra od maminy pokrmi z jater pokrmy z jater drůbeží játra na víně se slaninou pokrmy s drůbežích jater pokrmi z drůbežích játer pochotky z drůbežích jater pokrmy z drubezjch jater pokrmy z důbežích jater
Suroviny: játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
4 názory