Brutzel-Svejk Rostbeef
Vyberte pěkný kousek kvalitního hovězího masa, nakořeňte a nechte odležet v chladu klidně týden. Pak postupujte podle našeho receptu a připravte si skvělý roastbeef.
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,75 g |
Tuky | 3,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejdůležitější je kvalita masa a doba jak bylo odleželé. Muj rostbeef ležel asi tak 14 dni ve vakuu bez toho, aby byl zamražen. Na přípravu jsem použil kulový či uzavřený Grill CADAC a digitální teploměr.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2014 21:38
Prave jsem delal Steak a maso lezelo ve vakuu (dulezite) v lednici skoro 4 tydny.Absolutni lahudka. Nechat lezet jen v sacku nedoporucuji. Maso se zkazi.
26. 6. 2014 15:23
... jedu k reznikovi pak dam maso odlezet pote se do toho pustim ...jinak na tento recept a web jsem narazil diky stolnimu kalendari, ktery ma doma v kuchyni.
Diky
Diky
9. 4. 2010 20:12
mňam,mňam...bodík
18. 3. 2010 22:59
Každopádně je to krásně vypadající kus masíčka, jen se zakousnout...
16. 3. 2010 20:33
Krásné +
16. 3. 2010 18:36
Omlouvam se, ze je to trochu neszozumitelne napsane, zitra se to pokusim napsat lepe. Lusinda toto maso se jmenuje Rostbeef a dela se v kuse nebo narezane na Steak, ale to jmeno zustava. A Vaclave vysvetleni k jak se dela Steak (na kulovem grilu) muzu lepe udelat v diskuzi nez tady.Podivej se na vcerejsi diskuzi neco jsem k tomu uz psal. K me cestine je jednoduche vysvetleni. Nektera slova proste neznam a nebo neumim prelozit.
16. 3. 2010 18:11
Zizalko,nemyslela jsem to zle Ja jsme uplny zacatecnik, ja i na caj recept s presnym popisem..Slova jako 'spetka' nebo 'podle chuti' mi zpusobuji nocni mury!
16. 3. 2010 14:52
Socátko, to jsem samozřejmě nemohla tušit. V profilu má na prvním místě češtinu, ale to může být tím, že to je podle abecedy...Myslela jsem, že je to Čech žijící v Německu Mátlo mě používání slov jako "indirekt". Dobrá, začátečník v kuchyni se asi těžko pustí do přípravy steaku a pokročilí zřejmě vědí, oč jde. Já jsem něco mezi tím
16. 3. 2010 14:05
Nechci být rýpal, ale tohle je steak(jistě výborný), roastbeef se peče jako jeden kus a filíruje po dokončení.Nedávno jsme se o jeho přípravě bavili v diskuzi.
16. 3. 2010 13:48
parada
16. 3. 2010 13:43
Zizalko, Svejk si zaslouzi obdiv! Cestina neni jeho prvni jazyk a ja osobne si myslim, ze to smysl dava...
16. 3. 2010 13:40
Konecne jsem se dockala Svejku.Nadherne fotky, a to maso jedna basen!! Pridavam k oblibenym a hned vyzkousim! Mas u me bodik!
16. 3. 2010 09:26
Švejku. Nejsem úplnej začátečník při vaření, ale necejchuju se ani ako ŠPICE. Stejk se mi nedaří a nedaří jak bych si představoval a dávám si ho za hříšné peníze zas a znovu s myšlenkou " Teď na to přijdu" a ono zase ne, když to děkám doma. Nikdy to není ono. Zkusím i tvoji metodu. Snad to vyjde a konečně se moje zamilované jídlo(Mimo jiné)povede.Je to podobné jako dělat ANGLICKOU slaninu. Aspň ty teploty. Václav
16. 3. 2010 08:55
Text vypadá, že vypadl z nějakého překladače bez jakékoliv úpravy Jako začátečník bych z tohoto moudrá nebyla Autor: napiš adminům prosbu o smazání receptu 2
15. 3. 2010 23:19
HM, TO JE MŇAMKA.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 4 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 5 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 6 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 1 hodinou
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 1 hodinou
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 1 hodinou
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Rybí filé se sýrem
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Kedlubnové placky
vaclava gregrova uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Výborný banana bread
MTinka uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: anglický rostbíf podle pohlreicha rostbeef podle pohlreicha rostbeaf recept hovezi stejk rostbíf podle pohlreicha rostbeaf rostbeef na grilu anglický rostbeef hovězí rostbeef anglický rostbeaf hovězí steaky recepty anglický rostbeef pohlreich anglický roastbeef pohlreich hovězí steak příprava recept rostbeaf roastbeef na grilu steik medium rostbeaf teplota příprava steaku rostbeef pečení
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, olej olivový
Brutzel-Svejk Rostbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPo4
17 názorů